img
News
22 February, 2022

NRTO-erkenning voor Elevate Health

Deze maand heeft Elevate Health het officiële NRTO-keurmerk in ontvangst mogen nemen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Deze maand heeft Elevate Health het officiële NRTO-keurmerk in ontvangst mogen nemen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Het NRTO-keurmerk geeft aan dat Elevate Health een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren.

Het keurmerk geeft extra zekerheid aan consumenten en organisaties bij de keuze voor een online aanbieder. Hiermee voldoet Elevate Health aantoonbaar aan de hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “Dit is een geweldige erkenning voor Elevate Health als opleider en dat sluit naadloos aan bij onze ambitie om medische professionals en wetenschappers in staat te stellen een leven lang te leren”, aldus Robert Gorter – Managing Director, Elevate Health. “Het motiveert ons bovendien om ons te blijven ontwikkelen zodat we steeds weer met nieuwe leeroplossingen voor de dag kunnen komen.”

Subscribe to our newsletter:

Also view...