Vacancies

Vacancies

Elevate offers an online learning platform for health care professionals and medical researchers. We aim to reduce the difference in standards of health care worldwide, by offering a comprehensive range of courses which can be studied exclusively online. Our team consists of e-learning experts and business professionals with an extensive academic network. Our office is based within the Bestuursgebouw of Utrecht University, offering great facilities and accessibility.

 

Open application

We are always looking for talented people who are passionate about online learning. If you are convinced you could make a valuable contribution to our team, we invite you to send us your CV and a motivation letter telling us why you are interested in Elevate. You can send your application to hr@elevatehealth.eu

 

Current vacancies

We are hiring! (Native Dutch speakers)

Over de vacature
Heb jij een passie voor cijfers? Word jij enthousiast van een Excel-sheet? Draag je graag bij aan het verbeteren van processen? Wil jij onze administratie tot in de puntjes op orde houden? En wil jij onze maatschappelijke impact helpen vergroten? Lees dan verder. 

Elevate groeit en daarom wordt deze zomer het team uitgebreid met nieuwe talenten. Wij zoeken een ervaren financieel administratief medewerker, met een aangeboren talent voor plannen en organiseren. Ben je communicatief zeer vaardig en een echte teamspeler? Woon je in de regio Utrecht en wil je werken op het inspirerende Utrecht Science Park? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die per 1 oktober bij ons komt werken voor 24 tot 32 uur per week.

Functiebeschrijving
In jouw rol verzorg je de financiële administratie van Elevate. Je bent verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer, zorgt voor het verwerken van facturen, controleert urenstaten op volledigheid en meldt afwijkingen of bijzonderheden aan het management. Je assisteert bij periodieke rapportages, BTW-aangifte en betalingsopdrachten. Je werkt nauwkeurig, je bent kritisch en zorgt dat alle administraties steeds up-to-date zijn. We zoeken dan ook iemand bij wie het controleren tot twee cijfers achter de komma in het bloed zit.

Daarnaast verricht je ondersteunende taken voor het management, zoals het organiseren en voorbereiden van meetings, uitwerken van documenten en afhandeling van e-mails en telefonische informatie. Je werkt de deelnemersadministratie van onze cursussen bij en assisteert de projectleiders bij hun projectadministratie. Daarnaast zorg je als spin in het web in de interne organisatie voor een goede relatie met alle collega’s en levert een belangrijke bijdrage aan onze cultuur. Je leert graag, brengt energie met je mee en gaat makkelijk met verschillende soorten mensen om.

Functievereisten

 • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als administratief medewerker.
 • Je hebt kennis en ervaring met Excel en Word.
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met Twinfield, of een ander financieel pakket.
 • Je hebt ervaring met zowel debiteuren- als crediteurenadministraties.
   

Vaardigheden

 • Je kan goed plannen en organiseren.
 • Je kan goed multitasken en bent stressbestendig.
 • Je kan goed structuur aanbrengen in je eigen werk en de interne organisatie.
 • Je bent een teamspeler; je werkt graag samen en draagt bij aan de interne cultuur.
 • Je bent communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).
   

Wij bieden
Elevate heeft een informele en laagdrempelige cultuur. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar. Onze projecten zijn zeer divers en hebben een maatschappelijk relevant karakter. De kwaliteit van de inhoud is hoog, net als de motivatie van inhoudsexperts. Doordat we een jong bedrijf zijn, zijn we volop in ontwikkeling. Medewerkers krijgen ruim de kans om hier actief aan bij te dragen. Daarnaast krijg je ook de kans actief aan je eigen ontwikkeling te werken. We houden van goede koffie en hebben altijd chocola in huis. Beloning is conform ervaring.

Praktisch
Stuur je sollicitatie in de vorm van motivatiebrief en CV uiterlijk 31 juli 2018 naar vacancies@elevatehealth.eu, onder vermelding van ‘Vacature Financieel administratief medewerker’. Je ontvangt uiterlijk 7 augustus een reactie en mogelijk een uitnodiging voor een nadere kennismaking. 

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Sietske Zagers, algemeen directeur van Elevate, via telefoon: +31 6 5271 5272 of via mail: sietske.zagers@elevatehealth.eu. Meer informatie over Elevate vind je op onze website www.elevatehealth.eu.

 

Stage Onderwijskunde/ Onderwijswetenschappen

Over Elevate
Op ons online platform bieden wij cursussen aan voor professionals in de gezondheidszorg. Onze doelgroep bevindt zich over de gehele wereld. Ons doel is om met behulp van online onderwijs medische kennis te vergroten bij professionals. Zo willen we de gezondheidszorg wereldwijd verbeteren.

Over de stage
Elevate is doorlopend op zoek naar een stagiair(e) die mee wil helpen aan de ontwikkeling van onze cursussen. Bij het ontwikkelen van een online cursus is het belangrijk om de juiste didactische aanpak te kiezen. We vinden het dan ook belangrijk dat je kritisch bent en jouw onderwijskundige visie laat horen.

Stage-activiteiten
Tijdens je stage werk je mee in alle fasen van het ontwikkelproces van onze cursussen. Voorbeelden van mogelijke werkzaamheden zijn:

 • Het maken van cursusontwerpen
 • Het didactisch reviseren van materialen
 • Het ontwikkelen van SCORM-modules in Articulate Storyline
 • Het bouwen van activiteiten in Elevate’s leeromgeving
 • Het in kaart brengen van evaluatieresultaten

 

Wie zoeken we?
Wij zoeken een gemotiveerde student onderwijskunde die affiniteit heeft met online onderwijs. Je hebt goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, bent creatief en zelfstandig. Ook vind je het leuk om in een gezellig team te functioneren. Ervaring met Articulate Storyline is een pré.

Wat bieden we?

 • Een stageplaats voor minimaal 24 uur per week, voor een periode van 3 a 4 maanden
 • Begeleiding door academisch geschoolde onderwijskundigen
 • Een jong bedrijf met een informele, laagdrempelige cultuur
 • Een enthousiast team dat altijd voor elkaar klaarstaat

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Nienke Verdonk, nienke.verdonk@elevatehealth.eu. De vacature staat open zolang deze op onze website staat vermeld.